Πανεύκολο γλυκό ψυγείου με βανίλια για όλες τις ώρες - papatrexas.gr

Πανεύκολο γλυκό ψυγείου με βανίλια για όλες τις ώρες

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019

Πανεύκολο γλυκό ψυγείου με βανίλια για όλες τις ώρες
Το πιο εύκολο γλυκό ψυγείου για όλες τις ώρες και περιστάσεις! Είναι δροσερό, είναι ελαφρύ, και είναι ένα γλυκό που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Το πιο εύκολο γλυκό ψυγείου για όλες τις ώρες και περιστάσεις! Είναι δροσερό, είναι ελαφρύ, και είναι ένα γλυκό που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Υλικά και εκτέλεση Για ενα μεσαίο ταψακι. Δειτε ακομα Εύκολο και πολύ γευστικό γλυκό ψυγείου stracciatella Ενα πακέτο σαβαγιάρ βουτηγμένα ελαφρώς σε γάλα στη βάση του πυρέξ.. Πρώτη στρώση με δύο φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια Γιώτης χτυπημένα με το ανάλογο γαλα.. Και δεύτερη στρώση μια φυτική κρέμα γάλακτος ψυγείου να αφρατεψει στην οποία πρόσθετω ενα ζαχαρουχο κ το χτυπάω λιγο ακόμα.. Γαρνιρω με ότι θελω.. Καρύδια, φυστίκια, σοκολάτα, γλυκό κουταλιού, σιρόπι, καρυδα ή οτιδήποτε άλλο θέλω.. Του ταιριάζουν όλα, γιατί είναι πολύ ελαφρύ με ουδέτερη γεύση.. Πανεύκολο γλυκό ψυγείου με βανίλια για όλες τις ώρες Πανεύκολο γλυκό ψυγείου με βανίλια για όλες τις ώρες Καλή επιτυχία! Η συνταγή είναι της Maria Kapodistria Υλικά και εκτέλεση

Για ενα μεσαίο ταψακι.

Ενα πακέτο σαβαγιάρ βουτηγμένα ελαφρώς σε γάλα στη βάση του πυρέξ.. Πρώτη στρώση με δύο φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια Γιώτης χτυπημένα με το ανάλογο γαλα.. Και δεύτερη στρώση μια φυτική κρέμα γάλακτος ψυγείου να αφρατεψει στην οποία πρόσθετω ενα ζαχαρουχο κ το χτυπάω λιγο ακόμα.. Γαρνιρω με ότι θελω.. Καρύδια, φυστίκια, σοκολάτα, γλυκό κουταλιού, σιρόπι, καρυδα ή οτιδήποτε άλλο θέλω.. Του ταιριάζουν όλα, γιατί είναι πολύ ελαφρύ με ουδέτερη γεύση..

Πανεύκολο γλυκό ψυγείου με βανίλια για όλες τις ώρες Πανεύκολο γλυκό ψυγείου με βανίλια για όλες τις ώρες


Καλή επιτυχία!

Η συνταγή είναι της Maria Kapodistria
Share on :

Διαβάστε επίσης

loading...
Από το Blogger.
 
Copyright © 2015 papatrexas.gr
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah