Δολοφονία στην Μάνδρα: Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της νεκρής και ποδοσφαιρικός παράγοντας! - papatrexas.gr

Δολοφονία στην Μάνδρα: Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της νεκρής και ποδοσφαιρικός παράγοντας!

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

Δολοφονία στην Μάνδρα: Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της νεκρής και ποδοσφαιρικός παράγοντας!
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία 51χρονης γυναίκας με δυο σφαίρες στο κεφάλι, στην Μάνδρα μέσα στην αυλή του σπιτιού της.Η γυναίκα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ήταν πρώην σύζυγος γνωστού επιχειρηματία της περιοχής ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των φορτορεκφορτώσεων και ο οποίος ασχολείται και με τον χώρο του ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, το θύμα υπήρξε σύζυγος του κ. Χρήστου Γιαλιά, με τον οποίο μέχρι τη διάζευξη του απέκτησαν δύο παιδιά, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος του Α.Ο.Τρίκαλα ΠΑΕ την περίοδο 2015-17.

Η γυναίκα βρέθηκε με δυο σφαίρες στο κεφάλι στην αυλή του σπιτιού της. Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή ήταν μια φίλη της με την οποία είχε βγει να διασκεδάσει το προηγούμενο βράδυ.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star και της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη, το 51χρονο θύμα είχε καταφύγει στον Εισαγγελέα προκειμένου να ζητήσει προστασία καθώς ένας άνδρας από την Τρίπολη την πολιορκούσε ερωτικά παρά τη θέλησή της.

Οι έρευνες των αστυνομικών θα στραφούν και στο παρελθόν του πρώην συζύγου της, Χρήστου Γιαλιά, ο οποίος έχει δεχθεί αρκετές επιθέσεις ενώ έχει κατηγορηθεί και για κατοχή μεγάλης ποσότητας οπλισμού, μεταξύ των οποίων και Καλάσνικοφ!
Share on :

Διαβάστε επίσης

loading...
Από το Blogger.
 
Copyright © 2015 papatrexas.gr
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah