ΒΙΝΤΕΟ: Με τις «ευλογίες» του Μητροπολίτη Ησαΐα επέστρεψε στα καθήκοντα του ο ιερέας – Δίπλα του συγκινημένος... - papatrexas.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Με τις «ευλογίες» του Μητροπολίτη Ησαΐα επέστρεψε στα καθήκοντα του ο ιερέας – Δίπλα του συγκινημένος...

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ: Με τις «ευλογίες» του Μητροπολίτη Ησαΐα επέστρεψε στα καθήκοντα του ο ιερέας – Δίπλα του συγκινημένος...
Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη με την τραγική ιστορία της 29χρονης Έλενας Φραντζής, που έσβησε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η 29χρονη είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από το θετό της πατέρα, ιερέα, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών.
Μετά την αποφυλάκισή του ο εν λόγω ιερέας επέστρεψε στα καθήκοντα του με αποτέλεσμα η εκκλησία , να δέχεται έντονη κριτική.

Σε σημερινές δηλώσεις ο Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής Ησαΐας, παραδέχθηκε ότι ο εν λόγω ιερέας μετά την αποφυλάκιση του τοποθετήθηκε σε μοναστήρι και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «επιδείξαμε την αυστηρότητά μας». Μάλιστα, ερωτηθείς εάν συναναστρέφεται με παιδιά παρά τη καταδίκη του για αδίκημα σεξουαλικής φύσεως, ο Μητροπολίτης ανέφερε ότι αυτό είναι αναπόφευκτο.

Την ίδια ώρα, βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, απεικονίζει τον συγκεκριμένο ιερέα να μιλά για την καταδίκη του και την επιστροφή του ενώ δίπλα του ο Μητροπολίτης Ησαΐας φαίνεται να δακρύζει από συγκίνηση. Η ομιλία έγινε λίγο μετά την αποφυλάκ
ιση του σε ένα κατάμεστο ναό.

«Άντεξα τους χλευασμούς, τις συκοφαντίες, τους διωγμούς για την άδικη αυτή καταδίκη. Όμως είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που συγχωρώ», δήλωνε ο ιερέας στον ευχαριστήριο λόγο του. Επίσης μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον ίδιο τον Μητροπολίτη για τη στήριξή του και αποκατάσταση των ιερών του καθηκόντων.
Δείτε το βίντεο 
Δείτε το βίντεο περί της «αυστηρότητας» που είχε δηλώσει ο Μητροπολίτης

Share on :

Διαβάστε επίσης

loading...
Από το Blogger.
 
Copyright © 2015 papatrexas.gr
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah