Περιποιηθείτε το πρόσωπο σας μόνες σας και κάντε το πιο λαμπερό από ποτέ! - papatrexas.gr

Περιποιηθείτε το πρόσωπο σας μόνες σας και κάντε το πιο λαμπερό από ποτέ!

Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017


Συνήθως χαλάμε πολλά χρήματα σε κέντρα ομορφιάς προκειμένου να μας κάνουν μασάζ στο πρόσωπο και να μας τοποθετήσουν διάφορες ακριβές κρέμες για ένα λαμπερό και νεανικό αποτέλεσμα!
Και εκτός από οτι σπαταλάμε πολλά χρήματα μας γεμίζουν και το δέρμα μας με πολλές χημικές ουσίες!Σήμερα θα σας πούμε μια θεραπεία που θα σας λύσει όλα τα προβλήματα από την άνεση του σπιτιού σας!

Ακολουθείστε αυτά τα 4 βήματα:

Βήμα 1ο- Καθαρισμός

Για το καθαρισμό του προσώπου σας θα χρειαστείτε ροδόνερο και 2 κουταλιές της σούπας νωπό γάλα και κρύο νερό!

Βάλτε λίγο ροδόνερο σε ένα βαμβάκι και καθαρίστε με αυτό το προσωπό σας. Τώρα τοποθετήστε το γάλα σε όλο το πρόσωπό σας, αφήστε το να στεγνώσει και ξεπλύντε το έπειτα με κρύο νερό!

Συνήθως χαλάμε πολλά χρήματα σε κέντρα ομορφιάς προκειμένου να μας κάνουν μασάζ στο πρόσωπο και να μας τοποθετήσουν διάφορες ακριβές κρέμες για ένα λαμπερό και νεανικό αποτέλεσμα!
Βήμα 2ο- Απολέπιση

Θα χρειαστείτε 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ή έλαιο καρύδας και  χυμό λεμονιού από 1 μεγάλο λεμόνι.

Ανακατέψτε τα υλικά, και εφαρμόστε αυτή τη πάστα σε όλο το πρόσωπο σας και κάνοντας μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις

Βήμα 3ο – Ατμός

Βάλτε μια πετσέτα σε ζεστό νερό, απομακρύντε τη περίσσεια του νερού και εφαρμόστε τη σε όλο το πρόσωπό σας για 4-5 λεπτά.


Βήμα 4ο – Μασάζ προσώπου και μάσκα

Προσθέστε μέλι και  χυμό λεμονιού σε ίση ποσότητα και εφαρμόστε το μείγμα σε όλο το πρόσωπό σας. Αφήστε το για 20 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε!

Τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν και δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να σπαταλήσετε τα χρήματα σας στα ινστιτούτα ομορφιάς!
Share on :

Διαβάστε επίσης

loading...
Από το Blogger.
 
Copyright © 2015 papatrexas.gr
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah