Προετοίμασε το κορμί σου για την παραλία σε μια μόλις ημέρα - papatrexas.gr

Προετοίμασε το κορμί σου για την παραλία σε μια μόλις ημέρα

Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Προετοίμασε το κορμί σου για την παραλία σε μια μόλις ημέρα
Οι τελευταίες ημέρες μας προετοιμάζουν για το καλοκαίρι, ο υδράργυρος ανεβαίνει ενώ ήδη έχουμε απαλλαγεί από τα περιττά ρούχα.
Η μέρα που θα βγούμε στην παραλία πλησιάζει και οι περισσότεροι τρέχουμε πανικόβλητοι να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα που άφησε στο κορμί μας ο χειμώνας και οι ατασθαλίες μας.

Τα γυμναστήρια έχουν γεμίσει ενώ η μάχη με το φαγητό έχει αρχίσει για τα καλά. Όσο και να παλεύουμε όμως να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας, πάντα θα υπάρχουν σημεία πάνω στο σώμα μας που θα συσσωρεύουν λίπος, το οποίο δεν μπορούμε να διώξουμε με τίποτα.

Τη λύση έρχεται να μας δώσει η υπερσύγχρονη ιατρική κλινική Cosmetic Derma Medicine και ο γενικός χειρουργός και επιστημονικός διευθυντής της κλινικής στην Πάτρα, Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης και ακούει στο όνομα Smartlipo!

Τι είναι η θεραπεία Smartlipo;
Πρόκειται για την αναίμακτη λιποαναρρόφηση με τη χρήση laser. Το laser αντικαθιστά  το νυστέρι της κλασικής λιποαναρρόφησης πετυχαίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η διαδικασία είναι απλή, ανώδυνη και ασφαλής. Ο γιατρός πραγματοποιεί τοπική αναισθησία και στη συνέχεια από μια οπή του 1 χιλιοστού εισάγει την ειδική κεφαλή του laser. Η θερμική ενέργεια του laser διασπά τα λιποκύτταρα, τα οποία στη συνέχεια απομακρύνονται με ειδική κάνουλα.

Πλεονεκτήματα της αναίμακτης λιποαναρρόφησης με λέιζερ:
Δεν αφήνει σημάδια και ουλές
Δεν απαιτεί εισαγωγή σε νοσοκομείο, γενική αναισθησία, ράμματα κτλ
Είναι ελάχιστα επεμβατική με θαυμάσια αποτελέσματα, ενώ η επιστροφή στις καθημερινές υποχρεώσεις γίνεται την ίδια κιόλας ημέρα
Το laser προκαλεί ταυτόχρονα σύσφιξη, αποφεύγοντας έτσι τη χαλάρωση που προκαλείται κατά την κλασική λιποαναρρόφηση
Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και στην κυτταρίτιδα
Πότε μπορεί να γίνει λιποαναρρόφηση με laser;
Δεν υπάρχει εποχικότητα για τη συγκεκριμένη συνεδρία. Κάθε εποχή του χρόνου είναι κατάλληλη ανάλογα με το πρόγραμμα του ενδιαφερόμενου. Υπολογίστε ότι τα αποτελέσματα φαίνονται από την πρώτη κιόλας ημέρα και ολοκληρώνονται σε 3 μήνες. Σημαντικός παράγοντας για την απόφασή μας είναι και η χρήση ειδικού κορσέ για 20 περίπου ημέρες.
Share on :

Διαβάστε επίσης

loading...
Από το Blogger.
 
Copyright © 2015 papatrexas.gr
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah