Κανέι την ασπιρίνη σκόνη και τη βάζει στα μαλλία ο λόγος; Τέλειος! - papatrexas.gr

Κανέι την ασπιρίνη σκόνη και τη βάζει στα μαλλία ο λόγος; Τέλειος!

Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017


Συνήθως πίνουμε την ασπιρίνη, όταν έχουμε φοβερό πονοκέφαλο, πυρετό ή όταν παρατηρούμε τα πρώτα συμπτώματα  κρυολογήματος.
Η ασπιρίνη είναι αρκετά αποτελεσματική ως γενικό παυσίπονο. Άλλοι άνθρωποι την παίρνουν προκειμένου να βοηθηθούν σε προβλήματα στην καρδιά τους και για να προλάβουν το σχηματισμό θρόμβων στο αίμα. Η ασπιρίνη είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και χρήσιμη λόγω των ισχυρών συστατικών της -του σαλικυλικού οξέως.

Όπως είπαμε, υπάρχουν πολλές διαφορετικές θεραπευτικές χρήσεις αυτής. Αλλά, θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλά άλλα μη ιατρικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτή.

Καθώς η ασπιρίνη:

Ανανεώνει και καθαρίζει το αίμα
Όπως είπαμε, η ασπιρίνη περιέχει σαλικυλικό οξύ, το οποίο λειτουργεί καλά σαν ένα καθαριστικό-για όλο το δέρμα – κυρίως επειδή βοηθά στην μείωση του πρήξιμου,της ερυθρότητα, και της ακμής με την μετακινώντας τα έλαια και τα νεκρά κύτταρα που φράζουν το δέρμα. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε – φτιάξτε μια μάσκα διαλύοντας μέχρι 5 δισκία ασπιρίνης, συνδυαζοντάς τα με ένα φλιτζάνι ¼ του νερού, και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει την πάστα αυτή στο δέρμα σας για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν την ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Μπορείτε να το κάνετε αυτό καθημερινά, εβδομαδιαία ή μηνιαία ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας.Μειώνει την πιτυρίδα
Πρέπει επίσης να ξέρετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασπιρίνη για να καταπολεμήσετε την πιτυρίδα. Έτσι, εάν πάσχετε από  φαγούρα και ξηρό δέρμα κεφαλής, θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την απλή μέθοδο – απλά διαλύστε 2-3 χάπια κάνοντας τα σκόνη και ανακατέψτε τη με το σαμπουάν σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει το σαμπουάν σας να καθίσει στο τριχωτό της κεφαλής σας για μερικά λεπτά πριν το ξέπλυμα, αυτό λειτουργεί, επειδή το σαλικυλικό οξύ  περιέχει μια πολύ ισχυρή και αποτελεσματική ενυδάτωση.

Πρέπει επίσης να ξέρετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασπιρίνη για να καταπολεμήσετε την πιτυρίδα. Έτσι, εάν πάσχετε από φαγούρα και ξηρό δέρμα κεφαλής, θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την απλή μέθοδο – απλά διαλύστε 2-3 χάπια κάνοντας τα σκόνη και ανακατέψτε τη με το σαμπουάν σας
Share on :

Διαβάστε επίσης

loading...
Από το Blogger.
 
Copyright © 2015 papatrexas.gr
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah