Για την Αγάπη σου Μόνο! - papatrexas.gr

Για την Αγάπη σου Μόνο!

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Για την Αγάπη σου Μόνο!Πάρα πολύ μεγάλες ανατροπές έρχονται, με μοχλό τον έρωτα! Οι ζωές αλλάζουν, αποκτούν νόημα και ουσία, φεύγουμε από την επιφάνεια και μπαίνουμε στο βάθος της ψυχής.
Εκεί, είναι το βασίλειο του έρωτα! Κανείς άλλος, καμία άλλη δύναμη δεν λειτουργεί τόσο απίστευτα ανανεωτικά στην ψυχή, όσο ο έρωτα. Πάμε να δούμε, ποια ζευγάρια αλλάζουν μονοπάτι στη ζωή τους και γιατί!

Κριός και Λέων

Φωτιά στον ουρανό, φωτιά και στο μυστικό καταφύγιο αυτού του τρελού έρωτα! Πώς θα μπορέσουν να βγάλουν τον χειμώνα, ο Κριός και ο Λέων, που είναι συνέχεια αγκαλιά, συνέχεια φιλιούνται, συνέχεια κοιτάει ο ένας τον άλλον στα μάτια; Είναι τόσο έντονο το πάθος τους, που θα πρέπει να πάρουν πολλές αποφάσεις, για να μπορέσουν να είναι περισσότερες ώρες μαζί! Είναι σίγουρο ότι ο έρωτας αυτός θα αλλάξει τη ζωή και των δύο, τώρα με τον Άρη στην Παρθένο. Να ετοιμάζονται για μεγάλη δέσμευση.

Ζυγός και Δίδυμοι

Ο Ζυγός λατρεύει τον Δίδυμο, παρ’ όλο που υπάρχουν πράγματα επάνω του που τα βρίσκει παράτολμα, επικίνδυνα και δύσκολα. Ο Δίδυμος δεν το ξέρει ακόμα, αλλά ο Ζυγός είναι αποφασισμένος να του αλλάξει τη ζωή, να του αλλάξει συνήθειες, να τον κάνει άλλο άνθρωπο! Και αυτό γιατί τον αγαπάει πολύ. Ο Ζυγός, δεν είναι αφελής, ξέρει ότι χρειάζεται πολύ επιμονή και πλάγιος τρόπος με τον Δίδυμο. Αλλά όταν αποφασίζει κάτι, το κάνει! Και όπλο του εδώ, έχει την μεγάλη του αγάπη .

Τοξότης και Παρθένος

Λοιπόν, εδώ έχουμε μία σχέση, που ενώ ο Τοξότης για καιρό είχε το πάνω χέρι, ξαφνικά τρέμει μην χάσει τον παρθένο! Ο Παρθένος, έχει τον τελευταίο καιρό πολλούς πειρασμούς, γιατί έχει καινούρια πεδία, και καινούριους ανθρώπους που γνωρίζει. Ναι, αλλά εδώ μιλάμε για έναν μεγάλο και σοβαρό έρωτα. Ο Τοξότης αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, και με κύριο μοχλό το σεξ, κάνει τον παρθένο να ξεχάσει όχι μόνο ποιος τον φλέρταρε, αλλά και το δικό του το όνομα!

Σκορπιός και Καρκίνος

Είναι η ώρα που τα δύο αυτά ζώδια θα αποφασίσουν να ενωθούν! Και είναι από τις σπάνιες φορές που κάνει πίσω ο Σκορπιός στον εγωισμό του, γιατί καταλαβαίνει ότι η αγάπη είναι πολύ μεγάλη για να την χαλάσει για εξωτερικούς εγωισμούς. Και τα δύο ζώδια περνάνε πάρα πολύ ώριμη φάση της ζωής τους και ο Άρης στην Παρθένο τους φέρνει και την απαραίτητη λογική, για να λατρέψει ο ένας τον άλλον, χωρίς κανένα εμπόδιο!

Ιχθείς και Αιγόκερως

Ένα ζευγάρι που θα γίνει τελικά, οπωσδήποτε, ένα από τα πιο πετυχημένα. Ο Ιχθύ, παραξενεύεται λίγο με την αγάπη που έχει για τον Αιγόκερω. Νόμιζε ότι χρειάζεται κάτι πιο ονειρικό, πιο φευγαλέο και τελικά βρέθηκε να λατρεύει την απόλυτη δύναμη της Γης που εκφράζει με τον πιο στέρεο τρόπο ο Αιγόκερως. Και ο Αιγόκερως από την άλλη, που μπορεί και να μπήκε σε αυτήν τη σχέση για να δει πώς είναι απλά να είσαι με ένα τόσο περίεργο πλάσμα, δεν μπορεί να βγάλει τον Ιχθύ από το μυαλό του! Απίστευτα θερμός έρωτας.

Ταύρος και Υδροχόος

Είναι ένα παράδοξο και εντυπωσιακό ζευγάρι. Αυτός που θα κάνει την μεγάλη αλλαγή στη ζωή του, είναι ο Υδροχόος. Ο Ταύρος έχει να προσφέρει τόσα πολλά, που δεν θέλει ο Υδροχόος σε καμία περίπτωση να τα χάσει. Εν τω μεταξύ, ενώ νόμιζε πως είναι ο κυρίαρχος του τρελού ερωτικού παιχνιδιού, ο Ταύρος του έχει βγάλει μια άγρια πλευρά, που τον έχει τρελάνει! Και για να μην χάσει αυτό το μεγάλο δώρο που του ήρθε ξαφνικά, θα κάνει πολλές αλλαγές, θα δώσει πολλές υποσχέσεις, και θα τις τηρήσει κιόλας! 
Share on :

Διαβάστε επίσης

loading...
Από το Blogger.
 
Copyright © 2015 papatrexas.gr
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah