Μία συναρπαστική εβδομάδα στο Φάληρο: Οι ομορφότερες δωρεάν εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσεις στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τις επόμενες ημέρες! - papatrexas.gr

Μία συναρπαστική εβδομάδα στο Φάληρο: Οι ομορφότερες δωρεάν εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσεις στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τις επόμενες ημέρες!

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Μία συναρπαστική εβδομάδα στο Φάληρο: Οι ομορφότερες δωρεάν εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσεις στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τις επόμενες ημέρες!

Το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παραμένει ένας ιδανικός προορισμός για φθινοπωρινές βόλτες, προσφέροντας στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε πρωτότυπες εκδηλώσεις και συναρπαστικές δραστηριότητες.
Αυτή την εβδομάδα, οι μικροί φίλοι του ΚΠΙΣΝ θα δημιουργήσουν μοναδικά έργα Τέχνης, ζωγραφίζοντας το πρόσωπο του διπλανού τους σε T-shirt σε ένα εργαστήριο ειδικά σχεδιασμένο για να συμμετέχουν παιδιά με ή χωρίς αναπηρία, ενώ θα αναλάβουν επίσης τον ρόλο του ειδικού ερευνητή CSI, συλλέγοντας και εξακριβώνοντας αποδεικτικά στοιχεία. Την Κυριακή 27/11 θα λάβουν μέρος σε μια μοναδική Παρκολυμπιάδα με παιχνίδια που θυμίζουν κλασικά αγωνίσματα και αναπτύσσουν το ομαδικό τους πνεύμα, τη φαντασία και τη συνεργατικότητα.Οι μεγαλύτεροι επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ιστορική διαδρομή από τον 20ο αιώνα έως σήμερα για τουςΚήπους και τα Πάρκακαθώς και να εξασκήσουν τις ικανότητές τους στην Κηπουρική.Η εβδομάδα θα κλείσει με την καθιερωμένη πλέονπροβολή αγαπημένων ταινιών από τον διεθνή κινηματογράφο. Το Σάββατο 26/11 η ταινία ‘οΑόρατος Άνθρωπος’ θα παρουσιάσει τις περιπέτειες ενός επιστήμονα που κατάφερε να γίνει αόρατος, ενώ την Κυριακή 27/11 ο σκηνοθέτης JamesPonsoldtμε το ‘Τέλος Διαδρομής’θα μας μεταφέρει σε μία φανταστική συνάντηση του DavidLipskyκαι του DavidFosterWallace, διακωμωδώντας την τυπολατρία του θαυμασμού απέναντι στον καλλιτέχνη. Επιπλέον, την Κυριακή 27/11 τα ‘Minions’, θα προσκαλέσουν τους μικρότερους επισκέπτες σε μοναδικές περιπέτειες, κατά την αναζήτηση του απαισιότατου αρχηγού που θα υπηρετήσουν.Την Παρασκευή 25/11 οι λάτρεις της μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στοτζαζ και swing πεντάγραμμο μαζί με την Πέννυ Μπαλτατζή και την μπάντα της, που θα ξεδιπλώσουν ένα μουσικό ‘μαγικό χαλί’ με γνωστές ξένες και ελληνικές διασκευές στην Αγορά του ΚΠΙΣΝ, ενώ το Σάββατο 26/11 οι Daphne and the Fuzz θα λάβουν τη σκυτάλη με vintage pop μελωδίες που φλερτάρουν με τη soul και τα blues στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ.Την Κυριακή 27/11 οι Bailemos, μιαμπάντα νέων παιδιών, θα είναι κρυμμένη σε κάποια γωνιά του Καναλιούκαι θα ταξιδέψει τους επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ με εφηβικές unplugged μελωδίες του Schoolwave!Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο ΚΠΙΣΝ, είναι ελεύθερη.

Share on :

Διαβάστε επίσης

loading...
Από το Blogger.
 
Copyright © 2015 papatrexas.gr
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah