Από εσένα, θέλω πολλά! Να μ’αγαπάς, πολύ κι απόλυτα! - papatrexas.gr

Από εσένα, θέλω πολλά! Να μ’αγαπάς, πολύ κι απόλυτα!

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016


Από εσένα τελικά θέλω πολλά! Από εσένα τελικά θέλω να με αγαπάς! Ξέρεις όμως τι θα πει αγάπη; Ξέρεις ποια αγάπη θέλω να νιώσεις για μένα;Θέλω να νιώσεις κάτι πραγματικό, αίσθημα αληθινό και όταν αγάπη λες να γεμίζει η ζωή μου με φωνές! Θέλω να αισθανθώ την πραγματική αγάπη, την αληθινή φροντίδα και την σίγουρη ασφάλεια!

Η αγάπη τελικά σημαίνει πολλά. Δεν ζητά, ούτε έχει απαιτήσεις. Έχει όμως υποχρεώσεις, ασυνείδητες μεν αλλά… υποχρεώσεις. Επιβάλλει σε σένα που αγαπάς τον άλλο να κάνεις ασυναίσθητα πράγματα για αυτόν.

Γιατί εγώ θέλω να με αγαπάς συνέχεια… Θέλω να μ’ αγαπάς ακόμη και όταν δεν το αξίζω. Όταν δεν σου συμπεριφέρομαι σωστά και σε αδικώ. Όταν σε νευριάζω και όταν σε εξοργίζω.

Μπορείς άραγε να μ’ αγαπάς ακόμη και τότε; Μόνο αν το καταφέρεις αυτό αποδεικνύεις έμπρακτα ότι ναι, η αγάπη είναι τυφλή και ικανή να αφήσει παράμερα εγωισμούς και πείσματα. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση φανερώνεται η ανιδιοτέλεια αυτού του αισθήματος.

Θέλω να μ’ αγαπάς αληθινά… Θέλω να με κοιτάς και να ομορφαίνεις. Θέλω κοντά μου να γίνεσαι πάλι νέος και ενθουσιώδης. Θέλω να μου γελάς και να νιώθω πως η καρδιά μου να πεταρίζει. Θέλω να είσαι εσύ καλά, για να είμαι και εγώ!

Θέλω να μ’ αγαπάς στα δύσκολα. Να είσαι εκεί για μένα πριν καν στο ζητήσω. Να ξέρεις, να το νιώθεις πως εσένα χρειάζομαι δίπλα μου χωρίς να στο υπενθυμίσω. Να κάνεις προβλήματα σου τα δικά μου. Να ψάχνεις λύσεις μαζί μου και αν καταφέρεις και βρεις να χαίρεσαι όπως ένα παιδάκι που ανοίγει το καινούργιο του παιχνίδι.

Θέλω να μ’ αγαπάς στα εύκολα, στα χαρούμενα και στα ευχάριστα. Να χαίρεσαι που με βλέπεις να γελάω. Να γελάς με το γέλιο μου. Να ευχαριστιέσαι όταν ξέρεις πως είμαι καλά και χαρούμενη, είσαι δεν είσαι εσύ η αιτία. Να είσαι ευτυχισμένος με την ευτυχία μου.

Αυτήν την αγάπη επιθυμώ να νιώσει κάποιος για μένα. Αυτήν την αγάπη έχω και εγώ για να του προσφέρω, την αληθινή και βαθιά, την ολοκληρωτική και ζωτική.

Πολλά μπορεί να είναι τελικά αυτά που θέλω από εσένα. Ξέρεις όμως κάτι; Ξέρω από πού τα ζητάω. Το ξέρω μωρό μου πως μπορείς να νιώσεις όλα τα παραπάνω και άλλα τόσα μαζί.

Τελικά από εσένα πολλά ζητάω, αν και μου φαίνονται λίγα. Απλά να μ’ αγαπάς θέλω…
Share on :

Διαβάστε επίσης

loading...
Από το Blogger.
 
Copyright © 2015 papatrexas.gr
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah