Ξέρεις ποιο αντρικό όνομα κάνει το καλύτερο σεξ;;; - papatrexas.gr

Ξέρεις ποιο αντρικό όνομα κάνει το καλύτερο σεξ;;;

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016Πες πώς τον λένε, να σου πω πώς το κάνει.
Πώς λέμε – ένα όνομα μια φίρμα; Έτσι. Το όνομα για τον άντρα – αλλά και για τη γυναίκα – είναι μια απόλυτη στάμπα, μια σφραγίδα. Είναι πολύ δυνατό σύμβολο της προσωπικότητας. Και κάθε όνομα φέρνει μαζί του διαφορετικές ιδιότητες. Ανάμεσα σε αυτές, το όνομα είναι απολύτως προδοτικό για το πώς είναι ο κάτοχός του στο κρεβάτι.

Το γιατί και το πώς το όνομα έχει τέτοιες μαγικές ιδιότητες είναι μεγάλη κουβέντα. Σε πολλούς λαούς δεν έδιναν ονόματα στα παιδιά, αν δεν έβλεπαν ποιος είναι ο χαρακτήρας τους. Πρώτα έκριναν τι του ταιριάζει και μετά το ονομάτιζαν. Με αυτόν τον τρόπο λογικό είναι να υπάρχει ταύτιση ονόματος και χαρακτήρα.

Το πώς γίνεται όμως ένα όνομα να κουβαλάει από μόνο του ιδιότητες και να τις μεταφέρει στο παιδί, είναι ακόμα πιο περίπλοκο. Υπάρχει μια κάπως ρεαλιστική εξήγηση, που λέει πως στα παιδιά δίνουμε τα ονόματα των ανθρώπων που θαυμάζουμε, οπότε από νωρίς τους λέμε κιόλας «γίνε σαν τον παππού σου τον Γιάννη, που είναι έτσι κι αλλιώς» και γίνεται μια ταύτιση, άρα και μια μεταφορά των ιδιοτήτων των ονομάτων. Υπάρχει και μια πιο προχώ εξήγηση που λέει πως τα ονόματα είναι αρχέτυπα, που πλανιούνται στον κόσμο και διαλέγουν αυτά ποιους θέλουν για δικούς τους, ποιοι τους ταιριάζουν κι έτσι κάθε όνομα έχει και τον άνθρωπο με τις συγκεκριμένες ιδιότητες.


Η φλέγουσα ιδιότητα είναι το σεξ. Πώς το κάνει το παιχνίδι ο Κώστας και ο Γιάννης, ας πούμε; Και ο Ακίνδυνος;

Θα πάμε πρώτα στα σπάνια ονόματα. Αυτός που έβγαλε το παιδί του Ακίνδυνο, τρέχα γύρευε με ποια λογική, το έβαλε αμέσως στην παρέα των μεγάλων εραστών. Οι άντρες με σπάνια ονόματα είναι τις περισσότερες φορές και λυσσαλέοι εραστές . Έχει να κάνει με το γεγονός ότι η σπανιότητα αυτή τους αυξάνει το εγώ, τους κάνει να νιώθουν μοναδικοί. Οπότε έχουν και αυτοπεποίθηση και τα δίνουν όλα. Και τα παίρνουν όλα. Αν δεν σου έχει τύχει Φραγκίσκος μέχρι τώρα – έστω και για ένα βράδυ – δεν ξέρεις τι θα πει κίνδυνος της ηδονής.

Τα πιο απλά ονόματα έχουν και αυτά τη μοναδικότητά τους. Και θα σας την αποκαλύψουμε αμέσως.

Ο Γιάννης είναι ένα μωρό στον έρωτα και στο σεξ. Δεν είναι τυχαίο που τους καινούριους τους λένε Γιαννάκηδες. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν πάθος ή δεν θα σε βάλουν κάτω. Θα σε βάλουν, αλλά πρώτα θα σε γαργαλήσουν, θα σε τσιμπήσουν, θα σου κρυφτούν, θα σε πάρουν από πίσω στο μπάνιο (θα σε ακολουθήσουν εννοώ, μην τρομάζεις). Τρελά παιδιά χαρά γεμάτα. Πρέπει όμως να έχεις υπόψη σου ότι το Ιωάννης, το αρχικό όνομα, είναι βαθύτατα μαγικό ξόρκι, το είχαν μόνον μάγοι της ανατολής. Μην μπερδευτείς και νομίσεις ότι τους έχεις στο τσεπάκι σου. Θα σε τρέχουν γιατί το όνομά τους δίνει τη δυνατότητα να ασκούν μεγάλη επιρροή στους ανθρώπους.

Ο Γιώργος είναι το γνωστό παιδί μάλαμα. Του λες θέλω, σου λέει ήρθα. Του λες πάρε με, δεν θα σου παραπονεθεί  «πάλι;», θα σε πάρει. Εργάτης γης, γεωργός, όπως το λέει και το όνομά του. Είναι ακαταπόνητοι στον έρωτα. Ναι, αλλά είναι και άπιστοι. Παρ’ όλο που είναι καλά παιδιά και δεν μπορείς – συνήθως – να τους κρατήσεις κακία, έχουν την τάση να οργώνουν παντού και να σπέρνουν και παιδιά, τα οποία τα αγαπάνε πολύ, αλλά αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Το περιβόητο «ο Γιώργος είναι πονηρός» μπορεί να βγήκε για πολιτικούς λόγους, αλλά είναι αλήθεια . Δεν σου πάει το μυαλό πως θα στην κάνουν και όμως την πατάς.

Ο Κώστας δεν είναι το ίδιο πράγμα με τον Κωνσταντίνο, βασικό αυτό. Ο Κώστας είναι ένα ορεσίβιο πλάσμα, όλο δύναμη και βαρβατίλα και ο Κωνσταντίνος είναι εραστής του μπουντουάρ. Ο Κώστας είναι σκληρός εραστής, με μεγάλη όρεξη και αποδίδει κυρίως στο ύπαιθρο. Ο Κωνσταντίνος τη θέλει τη σαμπάνια του για να ξυπνήσει, το θέλει το καλό το σατέν το σεντόνι. Έχει βέβαια να κάνει και με την ανατροφή. Μια μαμά που έχει πει τον γιο της Κωνσταντίνο, σαφώς τραβάει γραμμή με τους Κώτσους του παρελθόντος, άρα τον κάνει και πιο λεπτό στα γούστα του.

Ο Δημήτρης είναι αυστηρός άντρας και στο κρεβάτι έχει αρχές. Θέλει να κάνει την πρώτη κίνηση αυτός, δεν του αρέσει να του την πέφτουν οι γυναίκες. Μπορεί να εκφραστεί με διάφορους τρόπους και ώρες – ώρες δίνει την εντύπωση πως όταν κάνει σεξ έχει στο μυαλό του κάτι πολύ μυσταγωγικό και μυστηριακό, πως απορροφάται από την ενέργεια που δημιουργείται. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα αργός και απολαυστικός και να κάνει πολλές και φοβερές χάρες στο κρεβάτι. Προτιμάει να είναι αμίλητος, αλλά η σιωπή του είναι γεμάτηένταση .

Ο Χρήστος είναι δεδομένο ότι θέλει πολύ και συνεχές σεξ. Είναι άπιστος και αυτός, διότι έχει το σύνδρομο του Μεσσία, που τον θέλουν όλες και τον δικαιούνται όλες, δεν έχει το δικαίωμα να πει όχι. Και δεν λέει. Μπορεί να κάνει πολύ περίεργα  πράγματα και είναι ανοιχτός σε προτάσεις που ο μέσος άνθρωπος συνήθως τις κρύβει. Αν του ζητήσεις να γίνει βίαιος θα το κάνει. Αν του ζητήσεις να του τις βρέξεις λίγο, πάλι θα το κάνει. Αν θέλεις να το κάνετε στο αεροπλάνο, θα βρει τρόπο να σε ικανοποιήσει.

Ο Πέτρος είναι ταυτόχρονα δεσποτικός στο σεξ, αλλά και πολύ τρυφερός. Θέλει να προσφέρει απόλαυση, αλλά αφού καλυφθεί ο ίδιος. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα επιδιώξει ταυτόχρονους οργασμούς και τέτοια. Θέλει να τελειώνει με τις ανάγκες του και για να το πετύχει θα σου πει ακριβώς τι θέλει και τι όχι. Το μεγάλο του καλό είναι πως όταν τελειώσει το θέμα του, δεν γίνεται αδιάφορος όπως οι περισσότεροι άντρες. Ασχολείται μαζί σου και μπορεί να σε ικανοποιήσει με χιλιάδες τρόπους. Καλό παιδί, αν σου τύχει να τον τιμήσεις.
Share on :

Διαβάστε επίσης

loading...
Από το Blogger.
 
Copyright © 2015 papatrexas.gr
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah