Μην τα αγνοείς! Έξι ξεκάθαρα σημάδια που φανερώνουν ότι έχετε βρει το ιδανικό σας ταίρι! - papatrexas.gr

Μην τα αγνοείς! Έξι ξεκάθαρα σημάδια που φανερώνουν ότι έχετε βρει το ιδανικό σας ταίρι!

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Μην τα αγνοείς! Έξι ξεκάθαρα σημάδια που φανερώνουν ότι έχετε βρει το ιδανικό σας ταίρι!
Η αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου απαιτεί χρόνο. Όπως λέει και ένα γνωμικό «Πρέπει να φιλήσεις πολλούς βατράχους, πριν βρεις τον πρίγκηπά σου.»
Όταν βρεθεί αυτό το ιδανικό άτομο, καταλαβαίνουμε αμέσως ότι είναι κάτι το ξεχωριστό.

Όλοι έχουμε αναρωτηθεί σε κάποιο σημείο της ζωής μας, αν ο σύντροφός μας είναι ο ιδανικός για εμάς. Το να βρει κανείς τα ελαττώματα του άλλου είναι εύκολο, αλλά υπάρχουν και τα σημάδια που μας ειδοποιούν ότι ίσως πρόκειται για το άλλο μας μισό. Παρακάτω αναλύουμε μερικά χαρακτηριστικά, που αν ο σύντροφός σας τα κάνει, τότε σίγουρα δεν πρέπει να τον αφήσετε να φύγει!
Image result for έρωτας σχέσεις
1. Βρίσκεται πάντα δίπλα σας όταν τον χρειάζεστε περισσότερο:

Κάποιος που είναι αξιόπιστος και βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας, τότε πρέπει να τον φυλάξετε με νύχια και με δόντια. Όλοι χρειαζόμαστε άτομα που μας στηρίζουν, αλλά για να κρατήσει μια σχέση, τότε ο σύντροφός σας πρέπει να είναι από τους βασικούς σας πυλώνες. Γνωρίζοντας ότι πάντα σας στηρίζει και θα εμφανιστεί, όποτε τον έχετε ανάγκη, είναι κάτι που δεν πρέπει να το θεωρείτε δεδομένο ή να αφήσετε να φύγει.

2. Σας αφήνει να κάνετε το δικό σας: 

Έχοντας κάποιον που αναγνωρίζει την ανάγκη για ελευθερία στη σχέση είναι ζωτικής σημασίας σε μια μακροχρόνια σχέση. Όταν ο σύντροφός σας σας αφήνει να κάνετε το δικό σας χωρίς να σας ελέγχει ή να σας επιβάλλεται, σημαίνει ότι σας εμπιστεύεται, και έχει έχει αυτοπεποίθηση στη κοινή σχέση που μοιράζεστε. Αντί να νιώθει ζήλια, θυμό ή κάποιο αρνητικό συναίσθημα, κάθε φορά που βγαίνετε με φίλους ή σε κάποια άλλη κοινωνική εκδήλωση, νιώθει χαρά για σας και δεν αμφισβητεί τα κίνητρά σας.

3. Μοιράζεστε κοινό αίσθημα του χιούμορ: 

Το να έχετε κάποιον που σας κάνει να χαμογελάτε σε δύσκολες στιγμές, είναι πάντα σημαντικό σε μια υγιή σχέση. Όταν ο σύντροφός σας εκτιμά και κατανοεί το ιδιαίτερό σας αίσθημα του χιούμορ, και αντιστρόφως, τότε πάντα θα περνάτε καλά μαζί. Το γέλιο μας δίνει κουράγιο και σε δύσκολες στιγμές, έτσι αν σας κάνει να χαμογελάτε, τότε μη τον αφήσετε να φύγει.
Image result for έρωτας σχέσεις
4. Δεν προσπαθεί να σας αποθαρρύνει:

Όταν είστε με κάποιον που ξέρει τα πάντα για σας, τότε θα πρέπει πάντα να σας βοηθάει να χαλαρώσετε, αντί να σας κόβει τα φτερά και να σας αποθαρρύνει. Το να έχετε έναν σύντροφο, που είναι θετικός και σας ηρεμεί, θα σας διευκολύνει να περάσετε τις έντονες καταστάσεις πιο εύκολα και ανώδυνα.

5. Ό,τι και αν συμβεί, πάντα σας αγαπάει:

Αν ο σύντροφός σας παραμείνει μαζί σας, όχι μόνο στις καλύτερες στιγμές, αλλά και στις πιο δύσκολες, τότε σας αγαπάει για αυτό που πραγματικά είστε. Δεν θα σας εξιδανικεύσει ούτε θα υποκριθεί ότι είστε κάτι άλλο. Αντίθετα, αναγνωρίζει και ξέρει ποιος πραγματικά είστε και σας αγαπάει γι” αυτό. Όταν ένας σύντροφος, σας αγαπάει χωρίς όρους, εκτιμήστε τον και μη τον αφήσετε να φύγει!

6. Σας κάνει να νιώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε τα όνειρά σας: 

Αν ο σύντροφός σας πιστεύει σε σας και σας ενθαρρύνει να πετύχετε τους στόχους σας, ό,τι και αν συμβεί στη ζωή ή όσο ανεκπλήρωτα και αν είναι τα όνειρά σας, τότε κρατήστε τον! Κάποιος που πραγματικά σας αγαπάει, θα θέλει το καλύτερο για σας. Δεν θα σταθεί στο δρόμο σας, δεν θα ζηλέψει, ούτε θα σας εναντιωθεί. Αντίθετα, θα σας βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί και δεν θα σταματήσει να πιστεύει σε σας.
Share on :

Διαβάστε επίσης

loading...
Από το Blogger.
 
Copyright © 2015 papatrexas.gr
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah