ΑΛΕΙΨΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. - papatrexas.gr

ΑΛΕΙΨΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

20-2
α χέρια μας είναι ένα από τα σημεία του σώματος όπου ο χρόνος κάνει έκδηλη την παρουσία του.
Κι όμως, οι περισσότερες γυναίκες μπορεί να επενδύουν ένα σωρό λεφτά σε καλλυντικά για το σώμα και το πρόσωπο, παραμελώντας τα χέρια τους σημαντικά. Το δέρμα στα χέρια μας είναι εξαιρετικά λεπτό από ό,τι στο πρόσωπο και γι’αυτό τα χέρια είναι πιο ευάλωτα στο χρόνο. Στο πίσω μέρος του, μάλιστα, είναι αποθηκευμένο κάποιο λίπος, οπότε όταν το κολλαγόνο και οι ίνες ελαστίνης αρχίζουν να μειώνονται και να σπάνε, το καταλαβαίνουμε από εκεί. Η συνεχής έκθεση των χεριών στο νερό, τα στοιχεία της φύσης και την εργασία κάνουν τη φροντίδα τους επιτακτική ανάγκη που δεν πρέπει να αμελούμε.

Υπάρχει παρακάτω μια φυσική συνταγή που μπορεί τόσο να διορθώσει τη ζημιά στα χέρια μας όσο και να την προλάβει! Είναι απλή και οικονομική! Απλά, ακολουθήστε τις οδηγίες:

Σπιτικές συνταγές

Ανανεωμένα και νεανικά χέρια

Χέρια με κηλίδεςΛεμόνι και ζάχαρη – μια απλούστατη συνταγή! Πάρτε τον χυμό μισού λεμονιού και αναμίξτε με 2 κουταλιές του γλυκού ζάχαρη. Μόλις φτιάξατε ένα σπιτικό απολεπιστικό προϊόν. Κάντε κυκλικό μασάζ για να ανανεώσετε την μικροκυκλοφορία του αίματος. Ξεπλύνετε με νερό και σαπούνι.

Ενυδατωμένα χέρια

Αμυγδαλέλαιο – Απλά βουτήξτε τα χέρια σας σε αμυγδαλέλαιο. Βάλτε τα για 5 λεπτά σε κρύο νερό, μετά στεγνώστε τα και εφαρμόστε μια κρέμα. Φορέστε βαμβακερά γάντια και κοιμηθείτε με αυτά. Το πρωί τα χέρια σας θα είναι αγνώριστα κι ενυδατωμένα!

Βαζελίνη – Βάλτε βαζελίνη και μετά φορέστε στα χέρια σας βαμβακερά γάντια! Κοιμηθείτε με αυτά!

Τί να αποφεύγετε:

Πηγή: www.diaforetiko.gr
Share on :

Διαβάστε επίσης

loading...
Από το Blogger.
 
Copyright © 2015 papatrexas.gr
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah