Πώς Να Εντοπίσετε Το Αυτοκίνητό Σας Χρησιμοποιώντας Το Smartphone Σας; - papatrexas.gr

Πώς Να Εντοπίσετε Το Αυτοκίνητό Σας Χρησιμοποιώντας Το Smartphone Σας;

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016Νέα Μέθοδος Εντοπισμού Για Όλα Τα Βαλάντια

Έχετε ποτέ παρκάρει το αυτοκίνητό σας κάπου και μετά να μην θυμάστε που είναι;

Κάτι που συμβαίνει σε όλους: Να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας κάπου βιαστικά γιατί έχετε αργήσει και μετά όταν θέλετε να φύγετε να έχετε ξεχάσει που το έχετε παρκάρει.

Αν έχετε βρεθεί ποτέ σε μια τέτοια κατάσταση, έχω καλά νέα. Μερικά από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ζωής φαίνεται να εξαφανίζονται, λόγω της νέας τεχνολογίας. Χάρη στη νέα τεχνολογία δεν χρειάζεστε ένα ακριβό αυτόνομο GPS για να παρακολουθείτε το αυτοκίνητό σας πια.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι υπάρχει αυτό το νέο φθηνό μικρό προϊόν και μία εφαρμογή που προσφέρει τη λύση σε όλους.

Περί Τίνος Πρόκειται;

Είναι το TrackR, μια μικρή και διακριτική συσκευή στο μέγεθος ενός νομίσματος, καινοτόμο στην αγορά και τώρα διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Όμως… Πώς Δουλεύει;

Πολύ εύκολα! Θα χρειαστείτε λιγότερο από πέντε λεπτά για να λειτουργήσει. Πρέπει απλά να το συνδέσετε με το smartphone σας και να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να το εντοπίσετε οποτεδήποτε.

Μετά πρέπει απλά να το κρύψετε στο αυτοκίνητο, ή στο μπρελόκ σας, στο πορτοφόλι σας ή σε οποιοδήποτε αντικείμενο θέλετε να εντοπίσετε.

Το TrackR στο μπρελόκ των κλειδιών
Τώρα απλά ανοίξτε την εφαρμογή στο κινητό σας και θα δείτε την θέση της συσκευής σας. Αν χάσετε το αυτοκίνητό σας απλά επιλέξτε «εύρεση συσκευής» και θα δείτε τις συντεταγμένες του.

Σε Αυτό Το Βίντεο Βλέπετε Το TrackR Σε Λειτουργία

Share on :

Διαβάστε επίσης

loading...
Από το Blogger.
 
Copyright © 2015 papatrexas.gr
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah