Το Twitter κάνει χαβαλέ στον Τσίπρα: Διαβάστε τα εκπληκτικά σχόλια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου - papatrexas.gr

Το Twitter κάνει χαβαλέ στον Τσίπρα: Διαβάστε τα εκπληκτικά σχόλια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

Με αιχμηρά και αστεία «τιβιβίσματα» σχολίασε χτες ο κόσμος του Twitter
την συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και τις τοποθετήσεις του για τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας, όπως οι συντάξεις, το προσφυγικό, το ασφαλιστικό, η απαγόρευση που επέβαλε ο Μουζάλας στους δημοσιογράφους και η πολυσυζητημένη συνάντησή του με τον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη.

Οι απαντήσεις του πρωθυπουργού στις ερωτήσεις που του έθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου μάλλον δημιούργησαν περισσότερα ερωτηματικά στους χρήστες του Twitter, παρά τους έλυσαν τις απορίες και πολλοί από αυτούς εξέφρασαν τη σύγχυσή τους με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο.

Η ατάκα του πρωθυπουργού για το ραντεβού του με τον Στ. Ψυχάρη «Μπορεί να χρειαστεί να συναντήσω και τον διάβολο αλλά δεν θα του πουλήσω την ψυχή μου» σχολιάστηκε εκτενώς από τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου, όπως ήταν αναμενόμενο. «Καλά πόσες φορές συναντάμε τον διάβολο; Και στις ταινίες μιας φορά τον βλέπεις», έγραψε ένας χρήστης ενώ ένας άλλος σχολίασε πως ακόμα και στον... διάβολο θα επέβαλλε μνημόνιο ο πρωθυπουργός.Κάποιοι άλλοι είδαν μάλλον... καχύποπτα το τηλεφώνημα συμπαράστασης του Γιούνκερ για το προσφυγικό: «Τελευταία φορά που του είπε ο Γιούνκερ «είμαστε μαζί σου» γύρισε από τις Βρυξέλλες με ένα τρίτο μνημόνιο», έγραψε ένας χρήστης.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο διασκεδαστικά tweets για τη χθεσινή συνέντευξη 

Share on :

Διαβάστε επίσης

loading...
Από το Blogger.
 
Copyright © 2015 papatrexas.gr
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah