Μεγάλη προσοχή: Όσοι έχετε iPhone και iPad θα πρέπει να αγχωθείτε γιατί αυτό το πρόβλημα θα σας εξοργίσει - papatrexas.gr

Μεγάλη προσοχή: Όσοι έχετε iPhone και iPad θα πρέπει να αγχωθείτε γιατί αυτό το πρόβλημα θα σας εξοργίσει

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Μεγάλη προσοχή: Όσοι έχετε iPhone και iPad θα πρέπει να αγχωθείτε γιατί αυτό το πρόβλημα θα σας εξοργίσει

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κατόχους των iPhone και iPad ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple και εξαιτίας του οποίου οι χρήστες «κλειδώνονται» έξω από το κινητό ή το tablet τους.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση iOS 9.3 προκάλεσε σε παλαιότερες εκδόσεις των iPhone και iPad να κλειδώσουν αφού αυτή απαιτεί τα ID και passwords που είχαν δημιουργήσει οι χρήστες κατά την πρώτη εκκίνηση των φορητών τους συσκευών. Πολλοί άνθρωποι εξέφρασαν τα παράπονά τους ότι τα κινητά τηλέφωνα και τα tablets τους είχαν καταστεί άχρηστα αφού οι ίδιοι δεν θυμούνταν ή δεν γνώριζαν τις πληροφορίες που απαιτούνταν.

Οι συσκευές που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι τα iPhone 5S ή παλαιότερες εκδόσεις καθώς και τα iPad Air.

Προκειμένου να διορθώσει το σφάλμα που προέκυψε, η Apple θα ξεκινήσει σύντομα τη διάθεση νέων εκδόσεων του λειτουργικού της συστήματος στις οποίες οι χρήστες μπορούν να παρακάμψουν το βήμα για εισαγωγή του ID και του password.

«Σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν οι χρήστες δεν θυμούνται το password τους, η συσκευή παραμένει σε απενεργοποιημένη κατάσταση έως ότου αυτοί μπορούν να ανακτήσουν ή να επαναφέρουν τον κωδικό πρόσβασής τους», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Apple.

«Για αυτές τις παλαιότερες συσκευές έχουμε αποσύρει προσωρινά τη συγκεκριμένη ενημέρωση και μέσα στις επόμενες ημέρες θα διαθέσουμε μια νέα έκδοση του iOS 9.3 η οποία δεν θα απαιτεί αυτό το βήμα».
Η υπέροχη αναβάθμιση του iPhone που θα σας λύσει το μεγαλύτερο πρόβλημα της ζωή σας
Η νέα αναβάθμιση του iPhone είναι γεγονός κι ένα από τα χαρακτηριστικά που προσφέρει -μεταξύ άλλων- είναι η βοήθεια για καλύτερο ύπνο, όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία.
Ο λόγος για την αναβάθμιση σε iOS 9.3, που εφόσον έχετε αρκετή μνήμη, μπορείτε να την «κατεβάσετε» στο κινητό σας και να δείτε τα νέα της χαρακτηριστικά.
Μετά από έρευνες που έδειξαν ότι η φωτεινότητα της οθόνης στις συσκευές παρεμβαίνει στον καρδιακό ρυθμό, η Apple δημιούργησε το «Night Shift». Η εφαρμογή χρησιμοποιεί το ρολόι και τη γεωγραφική σας περιοχή κι αυτό που ουσιαστικά κάνει είναι να αλλάζει τη φωτεινότητα της οθόνης κάνοντας τα χρώματα πιο θερμά την ώρα που δύει ο ήλιος.
Η εφαρμογή δεν ενεργοποιείται αυτόματα όταν κάνετε την αναβάθμιση, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει μόνοι σας να την ενεργοποιήσετε χειροκίνητα κάνοντας τα εξής:
1. Ενεργοποιήστε το Night Shift
Αυτό μπορείτε να το κάνετε με δύο τρόπους. Είτε από την αρχική σας οθόνη επιλέγοντας το συγκεκριμένο εικονίδιο ή από τις Ρυθμίσεις> Οθόνη και φωτεινότητα>Night Shift.
iphone1
2. Ρυθμίστε την εφαρμογή
Εφόσον ενεργοποιήσετε το Night Shift μπορείτε να το χειρίζεστε είτε χειροκίνητα, είτε αφήνοντας το κινητό σας να επιλέξει πότε θα αλλάζει η φωτεινότητα της οθόνης.
Για να το κάνετε αυτό πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Υπηρεσίες Τοποθεσίας και γυρίστε το σε «on». Στη συνέχεια επιστρέψτε στο Night Shift και ενεργοποιήστε το «Scheduled», επιλέγετε τις ώρες που εμφανίζονται από κάτω και πατήστε «Sunset to Sunrise» από την επιλογή στο Automate Schedule Box.
Η νέα αναβάθμιση σε iOS 9.3 περιλαμβάνει επίσης βελτιώσεις για τις Σημειώσεις, την Υγεία, το Apple Music κι άλλες επιδιορθώσεις σφαλμάτων.

Share on :

Διαβάστε επίσης

loading...
Από το Blogger.
 
Copyright © 2015 papatrexas.gr
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah