Χωρίζουν Γρηγόρης Αρναούτογλου- Κατερίνα Κόκλα;; - papatrexas.gr

Χωρίζουν Γρηγόρης Αρναούτογλου- Κατερίνα Κόκλα;;

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

Προβλήματα στη σχέση τους αντιμετωπίζουν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα,

σύμφωνα με το περιοδικό YOU.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένο δημοσίευμα, η σχέση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και της συντρόφου του έχει τελειώσει, ωστόσο οι δυο τους συνεχίζουν να παραμένουν κάτω από την ίδια στέγη, μαζί φυσικά με τον δυόμισι ετών γιο τους, Αναστάση. «Έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους και ο μοναδικός λόγος που ακόμα μένουν στο ίδιο σπίτι είναι ο γιος τους που υπεραγαπούν» αποκάλυψε πηγή του ίδιου περιοδικού.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε με τον δικό του τρόπο το συγκεκριμένο δημοσίευμα. «Αυτό πού το ξέρει το περιοδικό; Ωραίος φίλος αυτός, που μιλάει στο περιοδικό. Φίλος του Γρηγόρη τα λέει αυτά; Δεύτερον εγώ δεν θα το 'παιζα το θέμα αυτό. Το ζευγάρι αυτό είναι ακόμα μαζί και έχουν ένα παιδί. Επειδή, λοιπόν, ζουν κάτω από την ίδια στέγη, ακόμα δεν μπορούμε να ξέρουμε αν κοιμούνται μαζί ή αν κάνουν sεχ. Αν το παιδί μεγαλώσει και κάποιος του πει ότι ο μπαμπάς σου και η μαμά σου είχαν χωρίσει όταν εσύ είχες γεννηθεί, τι θα πει το παιδάκι αυτό;

Επειδή κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η εξέλιξη αυτής της σχέσης... Προφανώς δεν το έβγαλαν από το κεφάλι τους το θέμα στο περιοδικό. Αλλά είναι ένα ρεπορτάζ πολύ λεπτό, που δεν το κάνεις» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Share on :

Διαβάστε επίσης

loading...
Από το Blogger.
 
Copyright © 2015 papatrexas.gr
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah