ΗΠΑ: Ένας νεκρός και έξι συλλήψεις σε κατάληψη κτιρίου από ενόπλους .... - papatrexas.gr

ΗΠΑ: Ένας νεκρός και έξι συλλήψεις σε κατάληψη κτιρίου από ενόπλους ....

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

ΗΠΑ: Ένας νεκρός και έξι συλλήψεις σε κατάληψη κτιρίου από ενόπλους (Pics & Vid)
Η αστυνομία συνέλαβε 6 από τους
 ενόπλους που τάσσονται κατά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ και είχαν καταλάβει παρανόμως εδώ και 3 εβδομάδες ένα δημόσιο κτίριο στο φυσικό πάρκο του Όρεγκον, ενώ ένας από τους ενόπλους σκοτώθηκε στη διάρκεια ανταλλαγής πυρών με την αστυνομία.
Ο αρχηγός των αποσχιστών, ο Άμον Μπάντι, ο οποίος είναι 40 ετών και κατάγεται από τη γειτονική Πολιτεία του Αϊντάχο, περιλαμβάνεται στους 6 συλληφθέντες.
«Γύρω στις 16:25 της Τρίτης (02:25 της Τετάρτης, ώρα Ελλάδας) η ομοσπονδιακή αστυνομία (FBI) και η αστυνομία της Πολιτείας του Όρεγκον (δυτικές ΗΠΑ) πραγματοποίησαν επιχείρηση για να συλλάβουν άτομα που συνδέονται με την ένοπλη κατάληψη του εθνικού πάρκου Μαλέρ», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.
burns oregon
«Έπεσαν πυροβολισμοί» και «ένα πρόσωπο που επρόκειτο να συλληφθεί σκοτώθηκε», προστίθεται στην ανακοίνωση.
«Ένα άλλο πρόσωπο που τραυματίσθηκε χωρίς τα τραύματά του να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του, μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο», όπου και κρατείται, συνεχίζει η ανακοίνωση του FBI και της αστυνομίας του Όρεγκον.
Ο αδελφός του Άμον Μπάντι, Ράιαν, ηλικίας 43 ετών, είναι μεταξύ των 6 προσώπων που συνελήφθησαν στη διάρκεια της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε «κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου 395», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση των Αρχών
 Όλοι οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν ομοσπονδιακές κατηγορίες για συνωμοσία για χρήση βίας και για εκφοβισμό ή απειλές με στόχο την παρεμπόδιση ομοσπονδιακών αξιωματούχων στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, ανακοίνωσε το FBI.
Η κατάληψη του πάρκου Μαλέρ, σε μια απομακρυσμένη και αγροτική περιοχή του Όρεγκον, ξεκίνησε στις 2 Ιανουαρίου έπειτα από μια διαδήλωση υποστήριξης προς δύο ντόπιους κτηνοτρόφους που καταδικάσθηκαν σε φυλάκιση επειδή έβαλαν φωτιά σε ομοσπονδιακή γη.
diagram oregon 1 copy
Αυτοί οι δύο κτηνοτρόφοι παρουσιάσθηκαν με τη θέλησή τους στις Αρχές φυλακή, όπου εκτίουν έκτοτε την ποινή τους, και έχουν πάρει αποστάσεις από την κατάληψη του πάρκου Μ......
Share on :

Διαβάστε επίσης

loading...
Από το Blogger.
 
Copyright © 2015 papatrexas.gr
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah