Η πρώτη δημοσκόπηση για τις ελληνικές εκλογές δημοσιεύεται από την Bild! Ποιος προηγείται και ποιος κάνει την έκπληξη; - papatrexas.gr

Η πρώτη δημοσκόπηση για τις ελληνικές εκλογές δημοσιεύεται από την Bild! Ποιος προηγείται και ποιος κάνει την έκπληξη;

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

Η πρώτη δημοσκόπηση για τις ελληνικές εκλογές δημοσιεύεται από την Bild! Ποιος προηγείται και ποιος κάνει την έκπληξη;
«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολύ μακρυά από την αυτοδυναμία που επιδιώκει στις εκλογές»
αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η γερμανική ταμπλόιντ Bild, η οποία δημοσιεύει νούμερα δημοσκόπησης, την οποία ωστόσο χαρακτηρίζει «εσωτερική κόμματος», χωρίς να διευκρινίσει από ποια εταιρία διενεργήθηκε ή για ποιο κόμμα.
Σύμφωνα με την επίμαχη δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να βρίσκεται πρώτος με ποσοστό που ωστόσο δεν ξεπερνά το 28%, έναντι του 36% που είχε λάβει η Κουμουνδούρου στις τελευταίες εκλογές του Ιανουαρίου.
Στη δεύτερη θέση σύμφωνα πάντα με την δημοσκόπηση που δημοσιεύει η Bild βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία, με μικρή διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ που κλείνει στο 3%, διαμορφώνοντας το ποσοστό της στο 25%. Σύμφωνα με αυτό το ποσοστό το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται να έχει κρατήσει τα εκλογικά ποσοστά του Ιανουαρίου, περιορίζοντας τις όποιες απώλειες στο 2%, αφού είχε λάβει 27%.
Η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη φέρεται να εξασφαλίζει άνετα την είσοδό της στη Βουλή, λαμβάνοντας ποσοστό 8%, δηλαδή σχεδόν όλες τις ψήφους που απόλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ από την εκλογική αναμέτρηση του Ιανουαρίου.

Share on :

Διαβάστε επίσης

loading...
Από το Blogger.
 
Copyright © 2015 papatrexas.gr
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah